onsdag den 14. marts 2012

Insight timer

Enhver der kender mig, ved at jeg ikke af natur er specielt disciplineret. Jeg har brug for hjælp – og det har jeg fået, i et lille stykke software til min IPhone (jeg er naturligvis hævet over begær, men skulle jeg begære noget, ville det nok være noget med æbler på…).

Insight timer hjælper mig med at time mine meditationer, og markerer med et blidt klokkeslag når tiden er gået. Det i sig selv er jo en god hjælp, men hvad der virkelig kan støtte en vaklende selvdisciplin som min, er muligheden for at følge sin egen status; se på hvor ofte og hvor meget man har fået mediteret. Som en ekstra fordel kan man også, via Insight Connect, følge med i andres praksis, og både sende og modtage beskeder til andre mediterende.

Denne herlige lille ting har også givet mig rig lejlighed til at betragte mit sind når det er i oprør, og når det skaber tilknytninger. En overgang var det enormt vigtigt for mig, at HVER ENESTE meditation skulle logges, og jeg led, når jeg ikke kunne komme til at opdatere min statistik - ligesom jeg gennemgik frygtelige kvaler en dag jeg var blevet afbrudt i min meditation UDEN at få afbrudt timeren... Uha; nu var den jo misvisende!! Den regnede med mediationstid, som faktisk ikke var brugt! Det var nogle svære timer, indtil jeg kunne få sat mig og gøre arbejdet færdigt ;)

Med tiden er det lykkedes mig at blive mere afslappet omkring brugen - og at blive lidt klogere på mig selv. Det er slet ikke så ringe endda.

Hvis man har en IPhone, finder man Insight Timer i sin app store. Hvis ikke man har IPhone går man til www.insighttimer.com og finder den applikation der passer til ens udstyr (desværre indtil videre kun til IPhone, Android og IPad).

Vi ses i Insight Connect!

2 kommentarer:

  1. Har installeret og sat Insight Timer op. Ser spændende ud, men nu mister jeg al min statistik i iSamadhi. Suk, men så må jeg jo blot huske på al tings forgængelighed......

    SvarSlet
  2. Herligt. Nu har jeg den på Iphone. Så er jeg mere connected med ...meditation og med dig Pia. Tak for sidst...its been hard here, men nu bliver er endelig mere tid til meditation, da børnene er kommer i gang igen efter ferien. Tak for tippet.
    Kh
    Charlotte

    SvarSlet