mandag den 6. februar 2012

Studiegruppe

Vi har en dejlig studiegruppe i Lotus Sanghaen, som mødes en gang om måneden, på torsdage kl. 19 til 21. Har du lyst til at være med, dukker du bare op; tilmelding er ikke nødvendig.

Vi læser i øjeblikket Diamant Sutraen, og det er bestemt ikke for sent at begynde at deltage! Vi bestræber os på at lade hvert enkelt møde udgøre en helhed, som man kan deltage i uden videre forudsætninger. Sideløbende med studiegruppen bliver sutraen oversat til dansk, og det er denne danske udgave vi bruger under møderne. Skulle nogen have lyst til at læse sutraen på egen hånd, anbefaler vi Mu Soengs oversættelse, The Diamond Sutra: Transforming the Way We Perceive the World. Sutraen er også gratis tilgængelig i flere forskellige online oversættelser – vi anbefaler denne: http://diamond-sutra.com/diamond_sutra_text/

Datoerne for studiegruppemøder i første halvår 2012 er som flg (med forbehold for ændringer!!):

9/2, 15/3, 19/4, 24/5, 20/6

Vel mødt!


2 kommentarer:

  1. Det er altid oplysende at anskue fra flere sider; andre 'Commentaries' jeg har fundet glæde i at møde er bla.
    Thich Nhat Hanh 'The Diamond That Cuts Through Illusion'.
    Master Hsuan Hua 'A general explanation of the Vajra Prajna Paramita Sutra'.

    SvarSlet
  2. Helt enig! Vi tygger os langsomt og grundigt gennem teksten, og er foreløbig kun kommet til kapitel 6... men vi nyder det, og det må gerne tage lang tid, for der er mange spændende aspekter i denne sutra.

    SvarSlet